restaurant kitchen with faceless woman behind serving counter

Profylaktická prehliadka

Komerčné kuchyne sú frekventované miesta a jednou z najčastejšie zanedbávaných častí celej záležitosti je údržba. Je to tiež jeden zo základných dielov skladačky, ak plánujete zabezpečiť dlhú životnosť svojho vybavenia a udržať nízke náklady.

Predstavte si to ako pravidelnú výmenu oleja v aute. Urobíte to a veci bežia dlho hladko ale ak zabudnete v zhone , pekne sa to predraží.

Profylaktickou prehliadkou vecí určite ušetríte čas a peniaze, pretože veci môžete podchytiť skôr, ako sa stanú väčším problémom.

Máme pre vás skvelý tip, vďaka ktorému bude celá vaša prevádzka fungovať hladko, ale najskôr sa pozrime, prečo je údržba taká dôležitá.

Údržba zariadenia šetrí peniaze
Pre rýchle porovnanie: máte konvektomat , ktorý sa v rúre nebezpečne upcháva vodným kameňom. Dosahuje bod, kedy je problém už veľký a môže sa stať ,že už nezvratný .

Ak zlyhá, budete musieť čakať, kým dostaneme náhradný diel, ak ho nemáme na sklade. Konvektomat bude vypnutý na čas potrebný na opravu a zároveň stratíte produktivitu vo vašej kuchyni.

Ak zavoláte našich technikov napríklad na servis fritézy požiadate ho, aby vykonal rutinnú kontrolu zvyšku vášho zariadenia. Môže byť problém zachytený skôr pri profylaktickej prehliadke, než dôjde k úplnému zlyhaniu. To znamená, že budete môcť naplánovať opravu na lepší čas.

Profylaktická prehliadka čas aj produktivitu. To je jeden z dôvodov, prečo vám odporúčame, aby ste vždy prechádzali kontrolami minimálne 1x za pol roka . ( 1x ročne nám to predpisuje vyhláška 508)

Udržujte vybavenie… Udržujte morálku zamestnancov
Jednou z najväčších výhod, na ktorú väčšina ľudí nemyslí, je, že pravidelná údržba ktorá môže vašim zamestnancom ušetriť čas .

Vo všeobecnosti ľudia očakávajú, že reštaurácie budú vždy fungovať ako dobre naolejovaný stroj ale stroj je potrebné udržiavať v dobrej kondícií .

Je potrebné zvážiť aj kaskádový efekt: morálka zamestnancov je prepojená s hladko fungujúcou kuchyňou.

Dokonca aj malá porucha v kuchyni spôsobí vážne problémy, pokiaľ ide o nahnevaných zákazníkov.

A úprimne povedané, nikto nechce riešiť takéto veci.

Udržujte si reputáciu svojej reštaurácie
Či už ste novozaložená reštaurácia alebo dlhoročný prevádzkovateľ, pravdepodobne už viete o dôležitosti online recenzií a referencií, pokiaľ ide o šírenie informácií o vašom jedle.

Zlyhania v kuchyni väčšina rozumných ľudí pochopí, no sú takí ktorých to nepohodlie bude trochu hnevať.

Na druhej strane, skupina „Kritikov“ sa môže dostať na internet a znížiť vaše hodnotenie hviezdičkami na viacerých platformách. Je to smutná pravda, keď je internet jedným z najlepších dostupných marketingových nástrojov, niektorí ho budú používať a to by sme nechceli .

Bežná údržba vykonávaná počas dohodnutých hodín . Nestane sa to , že technik mi príde cez obedy ako to býva zvykom .
Veci sa kazia to je vec na ktorú by ste sa určite mali myslieť. Preto je dôležité myslieť na údržbu.

Môže to chvíľu trvať, kým si veci prezrieme , ale úspory budú časom výrazné. Získate tým aj čas, ak je stroj pred katastrofickým zlyhaním, pretože získavanie súčiastok môže niekedy trvať dlhšie, než by ste chceli.

Namiesto toho, aby sa vaša kuchyňa rozpadla ako séria kociek domino, požiadajte technika, aby sa po príchode pozrel na celú prevádzku.

Včasná prevencia môže ušetriť čas, peniaze a povesť. Ak to neznie lákavo, môže nastať problém.

Plánovanie údržby
Samozrejme, ak vaša kuchyňa nebola udržiavaná, potom by ste to mali urobiť čo najskôr.

O vaše stroje by ste sa mali starať skôr, ako sa dostanete do sezóny , kedy budú najviac využívané.

Môže byť istý , že ste v špičkovej forme pred sezónou, ako sú promócie a festivaly svatby…

A čo je dôležitejšie: uľahčujeme Vám zabezpečiť, aby vaša kuchyňa vždy fungovala čo najlepšie.

Ďakujeme za Vašu dôveru .

0 komentárov k “Profylaktická prehliadkaPridajte vlastný →

Pridaj komentár

Súbory cookie používame na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy. View more
Cookies settings
Akceptovať
Odmietnuť
Súkromie & cookie pravidlá
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Kto sme

Navrhovaný text: Adresa našej webovej stránky je: https://www.gastrorservis.sk.

Komentáre

Navrhovaný text: Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu. Anonymizovaný reťazec vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

Multimédiá

Navrhovaný text: Pri nahrávaní obrázkov na webovú stránku by ste sa mali vyhnúť nahrávaniu obrázkov s EXIF GPS údajmi o polohe. Návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.

Súbory cookies

Navrhovaný text: Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok. Ak navštívite našu stránku prihlásenia, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú odstránené pri zatvorení prehliadača. Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť "zapamätať", vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené. Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Vložený obsah z iných webových stránok

Navrhovaný text: Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku. Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

S kým zdieľame vaše údaje

Navrhovaný text: Ak požadujete obnovenie hesla, vaša adresa IP bude uvedená v e-maile na obnovenie hesla.

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Navrhovaný text: Pri pridávaní komentára, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu. Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach (ak takí existujú), ukladáme aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Navrhovaný text: Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Kam posielame vaše údaje

Navrhovaný text: Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.
Save settings
Cookies settings